注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

韩姨在此

灿烂人生

 
 
 

日志

 
 

爱的真谛-2013年10月26日  

2013-10-26 09:25:04|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

周六早晨的灵修与各位分享,每天灵修不能使老太婆成为圣人,只能昨天宿怨倒清,把今天新的领会装进去,是支撑一天的能量!希望你们能像我一样从中得益!

爱的真谛-2013年10月26日 - 韩姨 - 韩姨在此

COLLOSSIANS:3:12-14

12:Therefore, as God's chosen people,holy and dearly loved, clothe yourself with compassion, kindness,humility,gentleness and patience.13: Bear with each other and forgive whatever grievances you may have against one another. Forgive as the Lord forgave you.14:And over all these virues put on love, which binds them all together in perfect unity.

歌罗西书3章12-14节

12:所以,你们既是神的选民,圣洁蒙爱的人,就要穿戴着怜悯,恩慈,谦虚,温柔,忍耐的心13:若有任何嫌弃应当彼此包容彼此宽恕,像主饶恕一样。14:在此一切之外,要存着爱心,爱心就是联络德的!

 

  评论这张
 
阅读(160)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018